Mea Culpa en de censuur

BESTEED GEEN AANDACHT AAN MEA CULPA (motto zuidelijke media en KVP verwanten).
.
Vanavond op NPO 2 19.50 u. een must seen voor allen die betrokken zijn bij seksueel geweld.  Het is de film ‘Spotlight’, won gelijk een Oscar voor de beste film in 2016.
.
The Boston Globe bracht dit verhaal over seksueel misbruik in de katholieke kerk naar buiten, net zoals vele andere landen ons voorgingen. Het zal de strijd weer doen opladen onder slachtoffers, wie de eerste was en wie de bewijs-spot het overtuigendst kan brengen. Wij doen er lekker aan mee want teveel partijen duwen ons traditioneel van het podium.
.
Ook de kerk bracht in haar eindverslag alles in kaart tussen 2011 en 2018 daarvoor had ik nog aangedrongen op het feit dat wij, mea culpa united (MCU), al in 2010 zijn opgericht te weten Januari / Februari 2016. Het zou worden aangepast maar nee hoor lekker jennen en weer elleboogjes gebruiken, ze kunnen het niet laten het stoutste jongetje van de klas in de hoek te zetten (mooi hoor B&T; wat uiteindelijk Klokk in het zadel heeft geholpen!) Wat een schijnvertoning de presentatie van het ‘eindrapport’.
.
Klokk-halzend werden wij beticht van schoppen, maar wij werden uit de media geschopt en trokken heel wat slachtoffers hun neus voor ons op (solidariteit is een raar ding) maar gelukkig de koepel org. Klokk als zelfhulp groepje bestaat niet meer alleen MCU en de VPKK, die achterblijven met een schuld en tot op de dag van vandaag wachten wij op de toegezegde compensatie, en je weet in dit land zijn schulden belast door je nog meer met schulden op te schepen…mea culpa maxima culpa.
.
Het is voorbij dat de kerk bepaalt (betaalt) dus wij gaan voor de rechten van de mens, ons bestuur is taai en aan schouderklopjes hebben we geen boodschap, we willen resultaat en openbaarmaking via een toegezegde artikel 12 procedure, die nog steeds wordt tegengehouden.
.
Ook de Limburgse media berichten er niet over, noch de nationale media laat het nu afweten, die ons overvielen in 2010 maar de strijd is niet gestreden zolang de waarheid niet op tafel ligt.
.
Dus vanavond kijken naar de film Spotlight. Ook Joep Dohmen (NRC) ziet de Spotlight graag op zichzelf gericht en weet geen raad met zijn aangeboren bescheidenheid. De man heb ik recentelijk nog bij presentatie eindrapport ‘gesproken’, meer dan een halve minuut is hij niet bereid om even bij te praten maar dat is een menselijke ziekte die wijd en zijd heeft toegeslagen, cafe’s raken leger en leger (geen verhalen worden meer gehoord). Wat is dat toch in de media, boycotten alles wat niet in hun kraam past of krijgen van oude katholieke opdrachtgevers te horen: BESTEED VOORAL GEEN AANDACHT AAN (Bert Smeets) MEA CULPA.
.
L1, de Limburger, ANP boycot ons al jaren, solidariteit behoort tot een schimmig verleden, en nu ons IOC lid is opgestapt, de boef van de echte boeven niet kunnen scheiden, kunnen de lijkenpikkers zich weer op andere richten, het openbaar ministerie is wel heel erg openbaar geworden.
De morele maffia slaat toe hoor en niet een beetje, al die goede, politiek correcte randstedelingen laten zich wel erg in hun valse identiteit inborst kijken, ze zijn zo niet met een nog grotere machtswellust geboren, halleluja welkom in het land van Luther en zijn roomse huichelaars.
.
Bij onze media zijn er steeds meer programma’s die laten zien wat met onze bijen gebeurt, waar allergieën vandaan komen, hoe kippen massaal worden gefokt met als dank de industriële genocide, hoe gehusseld wordt met het vlees (ben vegetariër) maar met ons, de rechten van de mens kunnen jullie niet spelen noch foefelen. De belangen van de pers is en blijft onduidelijk welke eindredacteuren sommige items tegenhielden en / of tegenhouden, zoals het seksueel geweld vanaf de tachtiger jaren. 
.
takken weten de weg in de bomen
de wind verdwaalt in de takken
uit bomen weven zij bossen
.
(spreuk op boomstam bij wandeling Kunderberg, Voerendaal).